| Aktuelt | Samarbejde | Hjælp | Firma | | £ | | | Kr.
   
registrering    Jeg har glemt adgangskoden
Login : Adgangskode :    
PRINTBUTIKKEN
Print on demand
ETIKETTER, 3D KLISTERMÆRKER
Plotter tilpasning
TRYK OG BESKÆRING
REKLAMEGENSTANDE
PRØVER OG MØNSTRE
 ANTIVIRUS PAKKE

Aktuelt

 
Laminering af småformater
MaskineLamineringsmaskine KOMFI delta
TeknologiVarmelaminering. Tilgængelig i offset- og digitaltryk. Glans eller mat laminering.
Bemærk! Ved laminering af mørke baggrunde kan der forekomme såkaldt sølvglans på trykket.
Det anbefales ikke at laminere mørke baggrunde ved digitaltryk. I ekstreme tilfælde kan laminatet gå af i kanterne, ved afskæringer eller ved perforeringer beregnet til spiralbind.


I tilfælde af forædling på den ene side (1/0) sker forædlingen altid på brugerformatets forside (første side af den trykte fil).

Lakering
MaskineLakeringsmaskine KOMFI fullmatic
TeknologiFinish ved hjælp af lakering foretages på en kompakt, automatisk maskine beregnet til påførsel af lak på hele arkets overflade ved hjælp af lakerende tromler. Ved anvendelsen af denne teknologi kan der på den lakerede overflade anes en delikat struktur, som minder om lærred.
Tilgængelig mat eller glans lak..


I tilfælde af forædling på den ene side (1/0) sker forædlingen altid på brugerformatets forside (første side af den trykte fil).

Selektiv lakering
MaskineLakeringsmaskine
TeknologiLakering med net. Tilgængelig lak med glans eller relief-lak. Selektiv lakering leveres kun til offset tryk på grund af tolerancetærsklen ved tilpasning af digitalt tryk. 
Ved relief-lakering er tykkelsen af det lakerede lag omkring 0,02mm - 0,04mm.
Tykkelsen kan afvige afhængigt af projektet, da lakanvendelsen begrænses ved anvendelsen af små elementer (fx små typer), således at disse ikke flyder ud.


I tilfælde af forædling på den ene side (1/0) sker forædlingen altid på brugerformatets forside (første side af den trykte fil).

Xerox Clear Toner
MaskineXerox iGen5
TeknologiTryksystemet XEROX 1000 er udstyret med et trykmodul med en gennemsigtig, tør toner - Clear Toner, som øger mulighederne for forædling af fuldfarve tryk.

Anvendelse og fordele ved den gennemsigtige, tørre toner - CLEAR TONER:
• påføring af digitale vandmærker;
• sikring af trykket mod kopiering/ forfalskning (det er ikke muligt at kopiere effekten på traditionelle kopieringsmaskiner);

Elementer med CLEAR TONER må ikke optage mere end 20% af dækfladen på trykket! Vi anbefaler anvendelse af CLEAR TONER effekten på en hvid baggrund eller meget lyse toner. Jo lavere farvetonerne er med CLEAR TONER, jo bedre effekt.


Anvendelsen af vores service er ensbetydende med accept af: samarbejdsbetingelserne, privatlivspolitik og cookies.

PrintNet anvender information indeholdt i cookies, som er nødvendig for at betjene internetbutikken og danne statistik.
Anvendelse af vitrinen uden at ændre dine browserindstillinger betyder at disse anbringes på dit slutudstyr. Husk at du til enhver tid kan ændre disse indstillinger.