| Aktuelt | Samarbejde | Hjælp | Firma | Kontakt | | £ | | | Kr.
   
registrering    Jeg har glemt adgangskoden
Login : Adgangskode :    
PRINTBUTIKKEN
Print on demand
ETIKETTER, 3D KLISTERMÆRKER
Plotter tilpasning
TRYK OG BESKÆRING
REKLAMEGENSTANDE
PRØVER OG MØNSTRE

Hvordan overflyttes bestillingen

 
Regler for overflytning af bestillingen

In translation: `Panel klienta umożliwia przenoszenie zleceń jedynie pomiędzy zamówieniami o takiej samej płatności i tym samym adresie wysyłkowym.`

Inden overførslen af bestillingen påbegyndes skal man huske på visse regler som er forbundet hermed:
  1. Under flytningen af bestillingen fra ordrer med en kortere leveringsdato til andre bestillinger med en længere leveringsdato forlænges udførelsesperioden.
  2. Under flytningen af bestillingen fra ordrer med en længere leveringsdato til andre bestillinger med en kortere leveringsdato ændres udførelsesperioden sig ikke, imidlertid forlænges produktionsdatoen for de bestillinger som denne ordre er flyttet til.
  3. Produktionsdatoen er angivet individuelt for hver bestilling, og aktualiseres ved hver overførsel. En fornyet overflytning af bestillingen til tidligere ordre medfører derfor ikke returnering til de tidligere planlagte produktionsdatoer.

Alle transportomkostninger udregnes når forsendelsen faktureres. I den forbindelse:
  1. Såfremt der på grund af overførsel af bestillingen forestår ændring i den sumariske vægt på bestillingen kan forsendelsesomkostningerne for ordren ændres.
  2. Såfremt der på grund af overførsel af bestillingen for en ordre som er bestilt som et særtilbud med „gratis forsendelse” sker formindskelse af værdien af bestillingen til under 500 zloty vil der uanset særtilbud blive opkrævet for forsendelse.
  3. Såfremt der på grund af overførsel af bestillingen for en ordre som er bestilt som et særtilbud med „gratis forsendelse” sker forøgelse af den summariske vægt af ordren til over 30 kg vil der uanset særtilbud blive opkrævet for forsendelse.
  4. Såfremt overførsel af bestillingen fra ordrer som betales med overførsel til ordrer som betales pr. efterkrav vil den overførte bestilling blive opkræver pr. efterkrav (og omvendt).
  5. Som følge af samling af flere bestillinger med en nettoværdi som er mindre end 500 zloty opstår ikke særtilbud i form af gratis forsendelse, selv hvis den nye, samlede bestilling har en værdi som overstiger 500 zł.

Brugervejledning

På bestillingsoversigten kan man se de sidste 30 bestillinger (sammen med grundlæggende oplysninger). Efter at have klikket på bestillingsnummeret eller „fold ud” tasten under bestillingen vises en liste over denne ordre. Hvis man ønsker at skjule information om ordrene klikkes på tasten „fold ind". Man kan folde en ubegrænset mængde bestillinger ud på samme tid..

For at flytte bestillingen fra en ordre til en anden skal man i den pågældende bestilling fra den udfoldede liste over bestillingsnumre vælge den bestilling vi ønsker at overføre til, og derefter trykke på „overfør". 
Hvis vi ønsker at opdele bestillingen skal denne flyttes til en ny bestilling, og eventuelt kan der flyttes andre bestillingen hen til denne. På bestillingsoversigten hvortil bestillingen kan overføres ses kun de bestillinger hvis status tillader dem at acceptere overflytning.Anvendelsen af vores service er ensbetydende med accept af: samarbejdsbetingelserne, privatlivspolitik og cookies.

PrintNet anvender information indeholdt i cookies, som er nødvendig for at betjene internetbutikken og danne statistik.
Anvendelse af vitrinen uden at ændre dine browserindstillinger betyder at disse anbringes på dit slutudstyr. Husk at du til enhver tid kan ændre disse indstillinger.