| Aktuelt | Samarbejde | Hjælp | Firma | Kontakt | | £ | | | Kr.
   
registrering    Jeg har glemt adgangskoden
Login : Adgangskode :    
PRINTBUTIKKEN
Print on demand
ETIKETTER, 3D KLISTERMÆRKER
Plotter tilpasning
TRYK OG BESKÆRING
REKLAMEGENSTANDE
PRØVER OG MØNSTRE
ANTIVIRUS PAKKE


Aktuelt

 

Etiketter

2019-12-12

Vi har udviddet vores udbud af etiketter og 3D klistermærker med metallisering i LiquidMetal teknologien samt med Hotstamping. Vi tilbyder vores kunder fem farver metalliseret folie: guld, sølv, rød, grøn og blå. Det er muligt at projektere to metalliske farver på et brugerformat. Endvidere er der kommet nyt materiale til farvefolie fra ORACAL samt gennemsigtigt folie. Særlig opmærksomhed fortjener anvendelsen af  LiquidMetal effekten på 3D klistermærker, hvilket som eksempel ses på billedet ved siden af.

Tilbud kan ses i kalkulatorerne: Etykiety i Nalepki 3D samt Breloki 3D

Vi udvider udbudet af Rollups

2018-07-20
Vi har indført en række nye produkter i vores tilbud af rollups. Ud over de hidtil tilgængelige rollups, der for øjeblikket forhandles som „Rollup Strong", har vi tilføjet en Standardversion, som forhandles til en betydelig lavere pris, men som er særdeles effektiv ved mere konstante udstillinger, hvor den ikke hyppigt skal samles og foldes ud. Man kan også vælge Dobbeltsidet Rollup, hvor man kan montere to plakater på en kasette, hvilket gør at meddelelsen kan ses fra alle sider. Ydermere har vi fået et nyt udstillingsstativ i sortimentet, en såkaldt „edderkop” - som er et fremragende og billigere alternativ til rollups..

Visitkort med relief! Supplerende effekt - relief...og til en pris uden konkurrence. 

 

2017-07-23
Vi har tilføjet følgende valgmulighed til vores visitkortkalkulator – PRÆGNING. Prisen og effekten overrasker... positivt.  
Prægning udføres for visitkort med mål på mindst 90x50, 85x55 og 90x55 mm, trykt på karton 350g/m2, der er bestrøget på begge sider, forædlet med laminat – mat, glans eller soft-touch). I vores udbud findes også prægede visitkort med 3D selektivlak.
 

Ny kalkulator til farvetryk

2017-06-25
Ny kalkulator til farvetryk er ny til rådighed for vores kunder – endnu flere funktioner, flere muligheder og omgående kalkulation at selv de mest komplicerede brugerformater.
  • Nyt større trykformat til standardpapirer 358 mm x 654 mm
  • Mulighed for valg af yderligere farver  - Liquid Gold samt Liquid Silver
  • Ny materialegruppe – Multi Layer (trelags karton hvid– farvet– hvid, med mulighed for valg af midte blandt 11 farver)
  • Udskæring af former efter frit valg.

Nyt omfattende udbud af skilte

2017-01-13

Vi er glade for at kunne præsentere vores nye skilte- og tavlekalkulator, som er en fællesudgave af de hidtidige kalkulatorer for gravering, udskæring af tegn og bogstaver samt farvede tavler. Det hele befinder sig nu på et sted, og vi kan på en nem og hurtig måde kalkulere tavler og skilte i henhold til de ønskede parametre og behov.
 
Indenfor vores tilbud på skilte har vil stillet over 80 materialer til rådighed (13 grupper). En rig vifte af typer, farver og materialetykkelser er en fremragende udgangsbasis for at skabe firmaets totale visuelle identifikation, sammen med alle de forskellige applikationer til praktisk anvendelse.
 


Vis arkivinformation


Anvendelsen af vores service er ensbetydende med accept af: samarbejdsbetingelserne, privatlivspolitik og cookies.

PrintNet anvender information indeholdt i cookies, som er nødvendig for at betjene internetbutikken og danne statistik.
Anvendelse af vitrinen uden at ændre dine browserindstillinger betyder at disse anbringes på dit slutudstyr. Husk at du til enhver tid kan ændre disse indstillinger.