| Aktuelt | Samarbejde | Hjælp | Firma | Kontakt | | £ | | | Kr.
   
registrering    Jeg har glemt adgangskoden
Login : Adgangskode :    
PRINTBUTIKKEN
Print on demand
ETIKETTER, 3D KLISTERMÆRKER
Plotter tilpasning
TRYK OG BESKÆRING
REKLAMEGENSTANDE
PRØVER OG MØNSTRE

Sort-hvid tryk

 

Mål
Formatet på det grafiske layout
Format i frit valg med mål som ikke overstiger 310 mm x 440 mm for hvidt papir, og 420 mm x 297 mm for farvet papir.
Format på projektet
Det er størrelsen (i millimeter) på den forberedte fil. - i dette tilfælde er projektets format det samme som brugerformatet.
Udfald
I denne forberedelse trykkes ikke på udfaldet. Alle former for baggrund og grafik skal fjernes regnet fra brugerformatets kant, idet der efterlades 3 mm hvid margin.
Hvis I har behov for en baggrund som ligger op til kanten er det nødvendigt at bruge den anden tilgængelige forberedelsesform. 
Angivelse af bøjning
I tilfælde af bøjning, perforering eller falsning af arbejdet skal man i forbindelse med ordreafgivelsen under bemærkninger beskrive de steder der skal bøjes samt retningen heraf  V, C, Z.
Hvis det er muligt skal man på bøjningsstedet angive en tynd linje på udfaldet eller på brugerformatets kant.


Grafik
Farvemodel
Arbejdet skal forberedes i modulet „grayscale". Hvis der anbringes nogen former for farveelementer i arbejdet ændres de automatisk til sort-hvid.
Farvebaggrund (grå)
Såfremt der i arbejdet forekommer store områder med ensartet farve anbefaler vi at modificere det grafiske projekt, gennem indførelse af let støj eller tekstur i de pågældende områder.
Toneovergange
Anvend ikke toneovergange til værdier under 5%
Optimal opløsning
Optimal opløsning til rastergrafik og billeder er 300dpi.
Anbringelse af objekter
Væsentlige objekter (billeder, grafik, tekster) må ikke befinde sig i en afstand af mindre end 3 mm fra kanten af det grafiske layout, eller fra foldelinjer.


Lagring til fil
Filformater
Foretrukne: PDF
Accepterede: CDR, TIFF, JPG (anbefales ikke). 
Bemærk! i programmet InDesign modtager vi udelukkende postscript-filer eller beder om at anbringe følgende information i bemærkningerne til ordren: "bemærk fil i InDesign. Udfør venligst PSa"
PDF, EPS, PRN
Accepterede: CDR, TIFF, JPG (Anbefales ikke). Ved bestillinger i disse filer beregner vi 3,5 zloty for forberedelse af PDF fil.
Bemærk! Fra programmet InDesign accepterer vi kun filer i postscript, eller også beder vi om at der i bemærkninger til ordren gives informationen: "Bemærk fil fra InDesign. Udfør venligst PSa"
Bemærk
Ved lagring til PDF skal grafikken gemmes i høj opløsning.

Hvis der er tekst med i arbejdet, så husk venligst at ændre den til skrå , eller at anbringe typerne i filen  (i PDF filer).
Teksterne må ikke rastes!!!
 
 Hvis arbejdet indeholder mere end en side, så gem alle sider i en fil. Hvis det af dig valgte format ikke tillader en sådan lagring, så lav to selvstændige filer med navnene  awers (forside) og rewers (bagside). (fx: projekt_awers.tiff, projekt_rewers.tiff)
 

I tilfælde af selvstændige filer til finish skal deres navn indeholde oplysninger om hvilken side de vedrører  (fx: maska_awers.pdf, maska_rewers.pdf)

Hvis du sender mere end en fil, så pak den venligst i ZIP format.
 
 I tilfælde af TIFF lagring bør filen gemmes som et lag, uden yderligere kanaler.
 
 I tilfælde af komplicerede projekter som indeholder mange lag, med grafik, skygger, gennemsigtighed osv. som går ind over hinanden, skal baggrunden så vidt muligt udflades til et billede, mens kun tekster, logo, linjer og andre væsentlige elementer i projektet bibeholdes som wektor.
Problemet vedrører i særdeleshed programmet CorelDRAW X4, hvor der i enkelte tilfælde fra en korrekt udseende PDF fil kan forekomme fejl på trykket.


Anvendelsen af vores service er ensbetydende med accept af: samarbejdsbetingelserne, privatlivspolitik og cookies.

PrintNet anvender information indeholdt i cookies, som er nødvendig for at betjene internetbutikken og danne statistik.
Anvendelse af vitrinen uden at ændre dine browserindstillinger betyder at disse anbringes på dit slutudstyr. Husk at du til enhver tid kan ændre disse indstillinger.