| Aktuelt | Samarbejde | Hjælp | Firma | | £ | | | Kr.
   
registrering    Jeg har glemt adgangskoden
Login : Adgangskode :    
PRINTBUTIKKEN
Print on demand
ETIKETTER, 3D KLISTERMÆRKER
Plotter tilpasning
REKLAMEGENSTANDE
TRYK OG BESKÆRING
PRØVER OG MØNSTRE
 ANTIVIRUS PAKKE

Indfarvet i massen

 
Mål
Formatet på det grafiske layout
Standard kartoner - maksimalt 318mm x 466 mm
Eksklusive kartoner - maksimalt 318 mm x 338 mm
Nogle teknologier kan medføre en yderligere formindskelse af den maksimale brugerflade
 
Format på projektet
Det er størrelsen (i millimeter) på den forberedte fil. - (Brugerformat med udfald)

BEMÆRK!
Selv hvis dit arbejde ikke har en baggrund med udfald skal projektets format fastholdes. Projektets format skal derfor begrænses med en rektangel på det nederste lag, uden kontur (outline) og udfyldning, eller (i tilfælde af rasterfiler) en passende tilskæring af projektet, således at det får de korrekte mål.
Udfald
Arbejdets baggrund og alle objekter som ligger op mod kanten af det grafiske layout skal føres i udfald ud over layoutets kanter. Ved dette arbejde er udfaldet 2 mm på hver side.   
Til plotterskærearbejde (former efter frit valg) udgør margin 3 mm på alle sider. 
Angivelse af bøjning
I tilfælde af bøjning, perforering eller falsning af arbejdet skal man i forbindelse med ordreafgivelsen under bemærkninger beskrive de steder der skal bøjes samt retningen heraf  V, C, Z.
Hvis det er muligt skal man på bøjningsstedet angive en tynd linje på udfaldet eller på brugerformatets kant.
Vedrører ikke tryk med plotterskæring i former efter frit valg (der er taget hensyn til alt i skærenettet).


Supplerende HVID farve
Hvordan forberedes en fil til tryk med ekstra farve Kun Hvis eller Hvid + CMYK.
Til tryk med hvid farve samt til hvidt undertryk for cmyk-farver kræves forberedelse af en ekstra farvefil med navnet „White". Den enkleste måde at skabe sådan en farve på i det grafiske program, er at hente den med en pipette fra den af os forberedte prøve, som findes i filen White.pdf eller White.cdr (v.15)
Elementer af grafik som er trykt med hvid farve skal være over projektet med CMYK-grafikken og skal angives Overprint (farven skal være „påtrykt").

Man kan også selv forberede en pallet med supplerende farver.

   
Se vejledningen for hvordan du anvender dit grafiske program til en let, hurtig og sikker projektering af spotfarver:  
 


Arbejdet skal forberedes med anvendelse af den nedenfor beskrevne teknologi Hvid farve.
I tilfælde af gennemsigtige etiketter accepteres imidlertid udførelse af CMYK-tryk (uden undertryk). Under hensyntagen til den specifikke anvendelse, kan man på en hvilken som helst måde, afhængigt af de ønskede effekter, projektere CMYK farvetryk uden undertryk, med undertryk eller kun hvid.

Afhængigt af anvendelsesmetoden bør etiketter forberes som standard (applikationen på overfladen) eller i spejl (applikationen under overfladen).  


Bemærk!
Ved små tegn og elementer kan der forekomme tydelig rykning i printregistreringen


Forberedelse af supplerende farve til Liquid Gold/Silver og UV selektivlak
Supplerende farve til Liquid metal forberedes på samme måde som forædling med UV selektivlak. (se ovenfor)

Bemærk.
Det anbefales ikke at lakere eller anvende Liquid Metal på elementer, som er tyndere end  0,4 mm i positiv samt 0,6 mm i negativ. Den anmefalede mindste størrelse af tegnene er 10 pkt. afstanden mellem elementerne må ikke være mindre end (0,5mm); der foreligger mulighed for forskubning i forhold til trykket på 0,3 mm. 
Vi anbefaler ikke at projektere Liquid Metal effekter til udfald eller på bøjninger og foldninger, da der er mulighed for at det metaliserede folie kan revne/smuldre på kanterne/bøjningerne.  
Ved anvendelse af Liquid metal på større elementer/apli kan der fremkomme en effekt, hvor dækningen er uregelmæssig.

LiquidMetal er en påtrykt farve.I forbindelse med den nøjagtige tilpasning (0,3mm), bør man ikke fjerne/vælge grafikbaggrund i CMYK-projektet, Siden med baggrundsprojektet bør heller ikke indeholde gentagne elementer af masken.
 
 

På en side i projektet er det muligt at kombinere: Tryk med Liquid Goldem med Liquid Silverem samt UV selektivlak. På grund af muligheden for fejl er beskrivelsen af filen her særdeles vigtig eller alternativt fastholdelse af siderækkefølgen i filen (se nedenfor).

Elementer af Liguid Metal samt selektivlak skal ligge mindst 1 mm fra hinanden

På karton der er indfarvet i massen tillades ikke Liguid metal eller selektivlakering til udfaldet.

Bemærk!
For at kunne kombinere flere teknologier i et projekt skal vi bede om at fremsende de enkelte filer pakket i ZIP-format. Navnet på den enkelte fil skal entydigt angive, hvad den vedrører:  avers/revers/guld/sølv/UV/maske til beskæring.
Vi accepterer forberedelse i pdf med flere sider. I så fald er det nødvendigt at fastholde rækkefølgen af de forberedte filer:
  • tryk avers (forside) (hvis siden er uden tryk, skal der indsættes en tom side)
  • druk revers (bagside) (hvis siden er uden tryk, skal der indsættes en tom side)
  • Guld
  • Sølv
  • UV Selektivlak
I tilfælde af mangesidede filer har vi ikke mulighed for at verificere, hvilken maske er guld, sølv eller med lak. Filer trykkes altid i den rækkefølge, som de er forberedt. Derfor er det særdeles vigtigt at overholde rækkefølgen ved valg af kombinationsteknologi guld/ sølv eller guld/ sølv/ UV-lakPlotterskæring (former efter frit valg)
Hvordan forberedes plotterskæring i former efter frit valg?
Kalkulatoren gør det muligt at bestille formater i alle former efter frit valg. I tilfælde af brugerformer med flere fri former, med folderiller (fx foldede invitationer , æsker, minimapper)og tryk på bestrøget mat/ glans papir - er laminering nødvendig, med henblik på at undgå brud. Flere detaljer om forberedelse til tryk i linket

Se hvordan det forberedes


Individualisering
Hvis du ønsker et individualiseret arbejde, så gør d bekendt med vejledningen: „hvordan forberedes det” til individualiseret tryk.  Se her >>


Lagring til fil
Filformater
Foretrukne: PDF
Accepterede: CDR, TIFF, JPG (anbefales ikke). 
Bemærk! i programmet InDesign modtager vi udelukkende postscript-filer eller beder om at anbringe følgende information i bemærkningerne til ordren: "bemærk fil i InDesign. Udfør venligst PSa"
PDF, EPS, PRN
Accepterede: CDR, TIFF, JPG (Anbefales ikke). Ved bestillinger i disse filer beregner vi 3,5 zloty for forberedelse af PDF fil.
Bemærk! Fra programmet InDesign accepterer vi kun filer i postscript, eller også beder vi om at der i bemærkninger til ordren gives informationen: "Bemærk fil fra InDesign. Udfør venligst PSa"

Bemærk
Ved lagring til PDF skal grafikken gemmes i høj opløsning.

Hvis der er tekst med i arbejdet, så husk venligst at ændre den til skrå , eller at anbringe typerne i filen  (i PDF filer).
Teksterne må ikke rastes!!!
 
I tilfælde af komplicerede projekter som indeholder mange lag, med grafik, skygger, gennemsigtighed osv. som går ind over hinanden, skal baggrunden så vidt muligt udflades til et billede, mens kun tekster, logo, linjer og andre væsentlige elementer i projektet bibeholdes som wektor.
Problemet vedrører i særdeleshed programmet CorelDRAW X4, hvor der i enkelte tilfælde fra en korrekt udseende PDF fil kan forekomme fejl på trykket.


Yderligere information
Vær opmærksom på muligheden for at der på grund af forskellen i den anvendte teknologi kan forekomme farveforskelle på tryk fra blækprintere og det billede som vises på skærmen.


Anvendelsen af vores service er ensbetydende med accept af: samarbejdsbetingelserne, privatlivspolitik og cookies.

PrintNet anvender information indeholdt i cookies, som er nødvendig for at betjene internetbutikken og danne statistik.
Anvendelse af vitrinen uden at ændre dine browserindstillinger betyder at disse anbringes på dit slutudstyr. Husk at du til enhver tid kan ændre disse indstillinger.