| Aktuelt | Samarbejde | Hjælp | Firma | | £ | | | Kr.
   
registrering    Jeg har glemt adgangskoden
Login : Adgangskode :    
PRINTBUTIKKEN
Print on demand
ETIKETTER, 3D KLISTERMÆRKER
Plotter tilpasning
TRYK OG BESKÆRING
REKLAMEGENSTANDE
PRØVER OG MØNSTRE
 ANTIVIRUS PAKKE

3D klistermærker

 
Produktspecifikation
3D klistermærkerDet på overfladen af farbede, selvklæbende etiketter gennemsigtige polyuretanharpiks giver den et unikt, luksusbetonet tredimensionelt udseende, og sikrer mod mekanisk beskadigelse.
3D klistermærker er modstandsdygtige mod fugt. Når de udsættes for stærkt sollys i flere måneder, kan farverne gradvis aftones.
De egner sig perfekt til firmasymboler for alle produkttyper: computere, biler, møbler, elektronisk udstyr, hårde hvidevarer og lignende.


Etiketter på folie indfarvet i massenVi udfører etiketter på farvet folie Oracal serie 640. Det kan både være flade etiketter, som er skåret i enkle linjer, i former efter eget valg og også udbulende 3D.

Foliet leveres i farverne (nr. i hht. Oracal mønsternummer):  sort- nr70,  aske- nr71, grøn- nr62, marineblå - nr50, rød - nr32,  gul - nr21.

Påtryk/tegn på etiketter indfarvet i massen udføres udelukkende med anvendelse af metalliske farver.

Tilgængelige metalliseringsfarver: Gold - guld, Silver - sølv, Red - rød, blue -blå, green - grøn.

Vi tillader anvendelse af en hvilken som helst kombination af tilgængelige farver på et brugerformat (i et projekt). 


Magnetisk underlagMagnetisk folie er et elastisk kunststof med indhold af magnetiske partikler, som lægger sig op ad metaloverflader (fx. køleskabe, biler, metaltavler og lignende).

Etiketter på magnetisk underlag er et fremragende reklameobjekt, og virker også perfekt som informations- eller udstillingsmateriale.
En væsentlig fordel i forhold til selvklæbende materialer er muligheden for at „påklæbe” og aftage dem flere gange uden beskadigelse.

BEMÆRK !!!I tilfælde af ekstremt lave eller høje temperaturer anbefales det dagligt at fjerne grafikken fra bilernes karosseri, med henblik på rengøring af overfladen.
Omfanget af anvendt temperatur: fra-40 C til +70C

BemærkPå skærekanterne undergår magnetisk folie en let udbulning - overfladen løfter sig let opad. 
Ved beskæring af etiketter med X1000 afsætter blækket minimale mærker på skærekanten - etiketten har en fin, hvid kant - dette ses tydeligt når en mørk baggrund går ud til skærekanten.

Ikke laminerede etiketter uden magnetisk underlag udskæres ved hjælp af laser. Alle andre ud- og tilskæringer udføres ved hjælp af skæreplotter.

Etiketter og klistermærker i 3D skal påføres glatte, rengjorte og affedtede overflader. Den mindste omgivelsestemperatur ved påklæbning af etiketter og klistermærker i 3D er 17ºC. Den tid det varer inden limen opnår fuld klæbeevne udgør afhængigt af betingelserne minimum 24 timer.

BEMÆRK!Vi accepterer ikke reklamationer af typen: "de sidder ikke fast", „falder af", „for svag lim" og lignende. Klistermærkerne har vi udført i mange år af det samme folie; for at undgå misforståelser skal vi bede om at der udføres en prøve - D&Ds kundeservice tilsender gratis prøver på klistermærker.

Ved anvendelse hvor etiketterne er udsat for påvirkning fra omgivelserne anbefaler vi ikke tryk på folie uden efterfølgende finish. 

Forbundne specifikationer
 
Specifikationer for tryk på Xerox 1000
Specifikation for skæreplotter
Specifikation for  CO2 skærelaser


Anvendelsen af vores service er ensbetydende med accept af: samarbejdsbetingelserne, privatlivspolitik og cookies.

PrintNet anvender information indeholdt i cookies, som er nødvendig for at betjene internetbutikken og danne statistik.
Anvendelse af vitrinen uden at ændre dine browserindstillinger betyder at disse anbringes på dit slutudstyr. Husk at du til enhver tid kan ændre disse indstillinger.