| Aktuelt | Samarbejde | Hjælp | Firma | | £ | | | Kr.
   
registrering    Jeg har glemt adgangskoden
Login : Adgangskode :    
 ANTIVIRUS PAKKE
PRINTBUTIKKEN
Print on demand
ETIKETTER, 3D KLISTERMÆRKER
Plotter tilpasning
REKLAMEGENSTANDE
TRYK OG BESKÆRING
PRØVER OG MØNSTRE

Gummistempler

 
Produktspecifikation
Beskrivelse af produktetAutomatstempler fra firmaet COLOP er de kendteste og mest populære automatstempler. De er kendetegnet ved en fremragende konstruktion i højeste kvalitet. Vi tilbyder 3 typer firkantede, selvfarvende automatstempler: Ny Printer med dæksel, Printer Compact med dæksel, samt Printer Compact gennemsigtigt og uden dæksel. Alle modellerne har en letudskiftelig ekstra stempelpude, som sikrer et læseligt og tydeligt aftryk. Automatstemplerne leveres i forskellige farver, og er udstyret med stempelpuder med forskellige farver blæk.

Nøjagtig beskrivelse og billeder af alle produkter kan ses i produktkataloget:
Katalog Colop


NYHED!  Revolutionerende IQ stempel af mærket COLOP 

Et ideelt firmastempel, som inkluderer betydelige informationer eller indhold og logo. Det har en gennemsigtig fod, som gør det nemt at lave aftryk på det rigtige sted. Det er udstyret med et dæksel som nemt kan anbringes, og som beskytter stempelteksten mod snavs, fx i tasken eller mappe. Det er beskyttet mod forskubbelse på papiret, hvorfor det garanterer læsbart indhold - uden at skulle lave to aftryk. Fejlfrit - udført at den højeste kvalitet kunstmateriale. Når der laves tekstaftryk høres en let og behagelig lyd. Leveres i flere farver, også med egen grafik i overensstemmelse med individuel bestilling. Det eneste på markedet hvor hylsteret kan personaliseres selvstændigt med logo, kode eller grafik.

Se præsentation på YouTube

IndekseringskortHylster til selvfarvende automatstempel fra serien Printer IQ leveres i to farver (hvid og sort), til hvert automatstempel leveres dog udskiftelige indekseringskort i 4 forskellige farvevarianter. 
  • Hvidt hylster - kort: sort, rød, hvid, gul
  • sort hylster - kort: sort, rød, blå, grøn
Herudover er der mulighed for at skabe egne kort i farve og med grafik efter frit valg.

Hent filer:
Skabelon for kort til automatstemplet Printer 20  
Skabelon for kort til automatstemplet Printer 30  
Skabelon for kort til automatstemplet Printer 40  
Gummi til stemplerGummi til stempler med en tykkelse på 2 mm, tilpasset til stempelautomaterne fra COLOP, produceret ved hjælp af lasergravering. Takket være laserteknologien kan man opnå en præcision der ikke er muligt at opnå ved traditionelle produktionsmetoder for gummi.
Bemærk- Prisen på automatstemplet inkluderer dæksel, såfremt den pågældende model er udstyret med et sådant. Stempelautomaten Nowy Printer og Printer Compact i størrelserne 50 og 60 samt Printer Compact fra serien „Verdens Farver” er ikke udstyret med dæksel.

- Automatstemplet Copmact fra serien „Verdens Farver” er udstyret med et kabinet hvor den nederste del er gennemsigtig, hvilket gør det betydeligt nemmere at placere stemplet præcist.

- Det er muligt at foretage individuelle bestillinger af automatstempler/ stempler fra Colop kataloget, som ikke er med i vores standardtilbud. Der må dog påregnes en længere leveringstid. 
 - I tilfælde af store, mørke overflader kan der opstå problemer med ensartet påstempling.
Anvendelsen af vores service er ensbetydende med accept af: samarbejdsbetingelserne, privatlivspolitik og cookies.

PrintNet anvender information indeholdt i cookies, som er nødvendig for at betjene internetbutikken og danne statistik.
Anvendelse af vitrinen uden at ændre dine browserindstillinger betyder at disse anbringes på dit slutudstyr. Husk at du til enhver tid kan ændre disse indstillinger.