| Aktuelt | Samarbejde | Hjælp | Firma | | £ | | | Kr.
   
registrering    Jeg har glemt adgangskoden
Login : Adgangskode :    
PRINTBUTIKKEN
Print on demand
ETIKETTER, 3D KLISTERMÆRKER
Plotter tilpasning
TRYK OG BESKÆRING
REKLAMEGENSTANDE
PRØVER OG MØNSTRE
 ANTIVIRUS PAKKE

Fototapet

 
Produktspecifikation
FototapetTapeter trykkes på en ny Canon Colorado 1650 maskine, som sikrer tryk i UV Gel Mat 460 teknologi med de højeste parametre:
  • meget høj modstandsdygtighed mod slid, uden at det er nødvendigt at beskytte med beskyttelseslaminat
  • trykket har høj modstandsdygtighed mod vask med rengøringsmidler og selv mod opløsningsmidler
  • trykket har høj modstandsdygtighed mod bøjning, oprulning og stød på mediet
  • lugtfri tryk,
  • sikker brug takket være ”Grøn” teknologi – Green Guard certifikat som bekræfter, at blækket er økologisk
  • fremragende kvalitet og farvegengivelse i trykket.
UV GEL blæk har opnået det højeste niveau for certificering, med hensyn til anvendelse af produkterne indendørs, hvilket gør det muligt at bruge tryksagerne på sådanne steder som hospitaler, børnehaver og skoler: 
  • GREENGUARD GOLD – UL miljøcertifikat, som giver sikkerhed for, at produkter beregnet til indendørs brug overholder præcise grænser for udledning af kemiske substanser og sikrer, at materialerne ikke giver nogen form for helbredsskader. GREENGUARD Gold Certification indeholder de skrappeste certificeringskriterier, som tager hensyn til personer, der er særlig modtagelige for kemiske substanser (børn og ældre), og garanterer muligheden for at anvende produkter, som gør brug af dette certifikat, på steder med særligt krævende betingelser. 
  • EN15102 – CE betegnelse for materialer til indendørsindretning og tapet (For at sikre overensstemmelse med normen gennemprøves tapeterne, blandt andet med hensyn til mekanisk modstandsdygtighed, økologiske aspekter samt reaktion på ild. Tapeterne er produceret med anvendelse af Colorado, med anvendelse af UVgel blæk, og er fuldstændig i overensstemmelse med norm EN15102, hvilket bekræftes af positive testresultater gennemført af CENTEXBEL, en uafhængig institution, der er akkrediteret til at kunne tildele CE-certifikater.
  • AgBB-Certifikater i forbindelse med udledning af flygtige organiske substanser - tapeter trykt i system Canon Colorado 1640 på basis af UVgel blæk er i overensstemmelse med alle AgBB-krav, fri for urenheder i form flygtige organiske substanser (VOC, VVOC eller SVOC). 
 
 

Se limrådgivning: Rådgivning om påføring af fotovægpapir.pdf

Tilgængelige materialer
Selvklæbende folie WallArt(fototapet)
Hvid, mat selvklæbende folie med en tykkelse på 80 mikroner. Beregnet til indendørs anvendelse. Primær anvendelse er fototapeter samt dekorationer og indskrifter på væggen. Den nedsatte klæbeevne sikrer let anvendelse og bortfjernelse. Det egner sig perfekt til akryloverflader. Det egner sig ikke til anvendelse på malede latexoverflader. Under hensyntagen til den stadig hyppigere anvendelse af moderne farveoverflader med varieret indhold, som mindsker tilsmudsningen og gør det nemmere at gøre rent, anbefales det altid at tjekke foliets hæfteevne. Underlaget til anvendelsen skal være helt tørt (omkring 3-4 uger efter at det er blevet malet). 
EASY DOT
Hvidt folie (mat eller med glans), monomer af PVC med en tykkelse på 100 µm, beregnet til indendørs anvendelse. Egner sig til anvendelse på lige og let bøjede overflader. Foliets kraftige lim giver ingen kemisk reaktion ved kontakt med tusch.
Det er udstyret med en speciel DOT-lim, som giver let anvendelse uden bobler (let og hurtig anvendelse, uden at der er brug for en gruppe specialister - selv ved påklæbning på store områder), samt eventuelt muligheden for at flytte applikationen til et andet sted, uden at miste de klæbende egenskaber ved materialet. 
Såfremt der planlægges gentagen anvendelse er det værd at opbevare underlagspapiret. Folien har brændattest  B1 og M1.
Anvendelse: Ideelt materiale til anvendelse på: Udsalgssteder, butiksvinduer, indendørs dekoration og på møbler, messer og præsentationer
SOLVOPRINT vægpapir
PCV vægpapir til filesilina underlag med en vægt på 350 g/m2 (tykkelse omkring 470 µm), mat, beregnet til anvendelse på væggen ved hjælp af standardredskaber til påføring af tapet. Latextryk sikrer en fotorealistisk trykkvalitet. Hurtigttørende materiale som er modstandsdygtigt mod ridser. Besidder brandattest i hht. norm DIN 4102 B1, hygiejneattest PZH, bakteriehæmmende beskyttelse Bio-Pruf (begrænser ubehagelige lugte, råd, æstetiske problemer på overfladen).
Anvendelse: væggrafik (på grund af det økologiske latextryk også skoler, hospitaler, restauranter, lejligheder og lign.), skabelse af egen indendørsarrangement.
Vægpapiret lever med to strukturer til afslutning af overfladen:
smooth – glat, (delikat, strukturen er næsten usynlig)
sand – fint sand (struktur af fint sand)
Vægpapir - Neshen ERFURT
Fliselina vægpapir med en gramvægt på omkring 220 g/m2,  opstod af en forbindelse ved hjælp af polymer, specialcelulose med fibre. Indeholder ikke PVC, tungmetaller, formalid, blødgørere, opløsningsmidler eller glasfibre. Beregnet til brug på væggen ved hjælp af standardredskabet til tapetopsætning. Let at fjerne uden at efterlade spor. Brændhæmmende i overensstemmelse med norm DIN EN 1350-1. Fotorealistisk trykkvalitet. Hurtigttørende, modstandsdigtigt mod ridser. Har PZH hygiejneattest, Oeko-Tex 100 certifikat.
Vægpapiret leveres med en glat struktur til afsluting af overfladen. 
Anvendelse: væggrafik (på grund af det økologiske latextryk også til skoler, hospitaler, restauranter, boliger og lignende), skabelse af eget indendørs arrangement.
Glat lakex-tapet
Fototapet i latex er udført af papir, som er bestrøget med latex, hvilket gør, at det under montagen bibeholder sin form. Overfladen er glat og mat og giver ingen refleks, hvilket sikrer en usædvanlig tro trykgengivelse. Let at påføre på væggen ved hjælp af standardudstyr til tapetesering, med nødvendigheden af at bruge/  købe standardlim til tapet. 
Anvendelse: Påklæbet på væggen, både til at dække hele væggens overflade, og som et enkelt dekorativt element eller udskåret i en form efter eget valg. 

Forbundne specifikationer
 
Specifikation for skæreplotter


Anvendelsen af vores service er ensbetydende med accept af: samarbejdsbetingelserne, privatlivspolitik og cookies.

PrintNet anvender information indeholdt i cookies, som er nødvendig for at betjene internetbutikken og danne statistik.
Anvendelse af vitrinen uden at ændre dine browserindstillinger betyder at disse anbringes på dit slutudstyr. Husk at du til enhver tid kan ændre disse indstillinger.