| Aktuelt | Samarbejde | Hjælp | Firma | Kontakt | | £ | | | Kr.
   
registrering    Jeg har glemt adgangskoden
Login : Adgangskode :    
PRINTBUTIKKEN
Print on demand
ETIKETTER, 3D KLISTERMÆRKER
Plotter tilpasning
REKLAMEGENSTANDE
TRYK OG BESKÆRING
PRØVER OG MØNSTRE

Bøger, brochurer, kataloger

 


Produktspecifikation
Format efter renskæringBøger og brochurer trykker vi i ethvert format op til størrelsen:
318 x 480mm for farvesider, 314 x 454mm f sort-hvid.
Mål på færdige Bøger er ligeledes begrænset af indbindingsmetoden. 
Se
begrænsninger
>>
Den indre af bogenSort-hvide sider:
Tryk på trykmaskine Canon VarioPrint 6180. Tryk på begge sider (1/1) grayscale (tryk i gråtoner). Offset papir bestrøget med et grammatur på fra 80g/m² til 150g/m².

Farvesider:
Tryk på produktionsmaskine Ricoh Pro C9210.Tryk på begge sider (4/4) CMYK (ubegrænset antal farver). Offset papir bestrøget med et grammatur på fra 80g/m² til 300g/m².
IndbindingSort-hvid tryk:
Tryk på trykmaskine Canon VarioPrint 6180. Tryk på begge sider (1/1) grayscale (tryk i gråtoner). Ved limindbinding tryk på den ene side.
Hvid offset karton bestrøget 200g/m², Farvet karton COLORATION 160g/m²

Farver:
Tryk på produktionsmaskine Ricoh Pro C9210.Tryk på begge sider (4/4) CMYK (ubegrænset antal farver). Ved limindbinding tryk på den ene side.
Karton bestrøget på den ene side, kunsttryk karton mat og med glans, grammaturet kan ses i kalkulatoren.

Mulighed for forædling af omslag på den ene side:
  • lamineret mat, glans og soft-touch. 
  • lamineret mat/soft-touch + UV selektivlak
  • lamineret mat/soft-touch + 3D selektivlak
IndbindingVi foreslår følgende indbindingsmuligheder:
- Syning (med formet ryg) >>
- Limning af ryggen >>
- huller til brevordner >>
- Hard back (Se beskrivelse nedenfor)

Både limede og hæftede bøger kan af hensyn til nødvendigheden at udjævne kanterne have en størrelse der er formindsket med 2-4mm.

I tilfælde af bestillinger uden indbinding modtager kunden separat trykt og skåret bind, samt separat samlede og skårede ark.

Brochurer i hæftet indbinding har kun et hjørne som ligger parallelt med ryggen. De to andre hjørner udlignes med rysten. I den forbindelse kan der forekomme en minimal forskydelse mellem arkene (indtil 0.2mm).

I tilfælde af tykke brochurer forekommer fænomenet på hinanden følgende „forskydelser” af grafik og tekster på siden, fra ryggen til brochurens ydre kant.

I tilfælde af at der vælges huller som indbindingsform vil indbindingen være defineret som to ark det er skåret til publikationens format, det første øverst og det andet bagerst. Hele den indre stabel samt indbinding har borede huller med en diamater på Ø 6mm.
.

BEMÆRK! Hvis der kræves en anden udskydning end den der som standard anvendes af D&D, dvs. limning eller ryghæftning, skal det i forbindelse med ordreafgivelse præcist beskrives i bemærkningerne til bestillingen.
Hard backStift, farveomslag til bøger og albums med kachering, trykt på selvklæbende papir i overensstemmelse med kundens projekt.  Finish på omslagets overflade består af lamineret folie, mat eller med glans. Tykkelsen af papomslaget - 2mm.

Vi anbringer blokke som er varmelimet i ryggen i hardback (som ved paperback omslag).
Blokke som varmelimes består af de enkelte ark der udgør bogen, og de limes i en limmaskine (samme proces som ved paperbackj).

Bogens første side limes fast til sidste side over et område på omkring 4 mm.


BemærkTil forskel fra offset teknologien (som på traditionelle trykkerier) forekommer der i laserudstyr en høj tryktemperatur, papiret krymper en smule, og kan bølge en anelse, hvilket kan ses på bogryggen.
 
 A økonomiske årsager har vores bøger i nogen formater trykt på papir som kan give mere bølgende sider og formindske indbindingens holdbarhed. Hvis kunden ønsker indbinding i høj kvalitet skal trykprisen konsulteres med kundeservice. 


Forbundne specifikationer
 
Specifikationer for tryk på Ricoh Pro C9210
Specifikation af tryk på Canon VarioPrint 6180
Specifikation for indbinding
Forædlingsspecifikation


Anvendelsen af vores service er ensbetydende med accept af: samarbejdsbetingelserne, privatlivspolitik og cookies.

PrintNet anvender information indeholdt i cookies, som er nødvendig for at betjene internetbutikken og danne statistik.
Anvendelse af vitrinen uden at ændre dine browserindstillinger betyder at disse anbringes på dit slutudstyr. Husk at du til enhver tid kan ændre disse indstillinger.