| Aktuelt | Samarbejde | Hjælp | Firma | | £ | | | Kr.
   
registrering    Jeg har glemt adgangskoden
Login : Adgangskode :    
PRINTBUTIKKEN
Print on demand
ETIKETTER, 3D KLISTERMÆRKER
Plotter tilpasning
TRYK OG BESKÆRING
REKLAMEGENSTANDE
PRØVER OG MØNSTRE
 ANTIVIRUS PAKKE

Hængende afskærmninger

 
Produktspecifikation
Beskrivelse af produktet

Vi tilbyder to forskellige former for hængende afskærmning:

Variant 1:
Hængende afskærmning på lister udføres i gennemsigtigt PET-materiale med en tykkelse på 0,2 mm, som afstives og belastes med  Åben, indsæt, luk-system (et kliksystem, der muliggør enkel montage og udskiftning - Åben/ Indsæt/ Luk). Listerne er udført af aluminiumprofiler, hvilket gør, at afskærmningen giver et særdeles æstetisk indtryk.

Vores hængende antivirus-afskærmning er en investering i beskyttelse og sikkerhed, og senere kan listerne anvendes til fx reklameplakater.

Variant 2:
Hængende afskærmning med øjne til ophæng – en billigere og mere økonomisk version, som på en god måde opfylder sin beskyttende funktion. Udført af gennemsigtigt PET-materiale med en tykkelse på 0,2 mm med øjne til ophæng sikret med metaløjne (4 øjne i hjørnerne). Ved montage anbefaler vi, at de fastgørende liner ikke går direkte op/ ned, de bør føres fra hjørnerne skråt op/ ned – så vil de være ordentligt udstrakt.

Afskærmningen leveres i udvalgte mål – maksimal højde 100 cm og bredde efter valg 60/85/100/120 cm/140cm. Lister og øjne er altid monteret/ udført på afskærmningens sider, som angiver deres bredde.
 
Bred anvendelse. 

Let montage. I sættet leveres ikke liner/ kæder/ snor til ophæng.

Omgående opsætning. Begrænser ikke udsynet. Gør det muligt at aflevere dokumenter, gennemføre betalinger.

Udført i kunststof, som egner sig til rengøring med desinficerende midler, men, på grund af muligheden for at ridse overfladen, med anvendelse af bløde materialer – vatrondeller anbefales.

Bemærk: PET-materiale kan ridses. Ridserne kan fremkomme allerede i produktionsfasen, under transport og ved anvendelse/ rengøring, men det er væsentligt, at materialet ikke af den grund mister sin funktionalitet, kun det æstetiske indtryk forringes, hvilket i tilfælde af afskærmning ikke er det vigtigste.

BilledeAnvendelsen af vores service er ensbetydende med accept af: samarbejdsbetingelserne, privatlivspolitik og cookies.

PrintNet anvender information indeholdt i cookies, som er nødvendig for at betjene internetbutikken og danne statistik.
Anvendelse af vitrinen uden at ændre dine browserindstillinger betyder at disse anbringes på dit slutudstyr. Husk at du til enhver tid kan ændre disse indstillinger.