| Aktuelt | Samarbejde | Hjælp | Firma | | £ | | | Kr.
   
registrering    Jeg har glemt adgangskoden
Login : Adgangskode :    
PRINTBUTIKKEN
Print on demand
ETIKETTER, 3D KLISTERMÆRKER
Plotter tilpasning
TRYK OG BESKÆRING
REKLAMEGENSTANDE
PRØVER OG MØNSTRE
 ANTIVIRUS PAKKE

Indpakning i lille oplag

 


Produktspecifikation
Æsker i kartonÆske af karton 250 g/m2 bestrøget på den ene side
(en løsning som anbefales til små æsker)

Æskerne er udført i 250 g/m2 karton som er bestrøget på den ene side, med CMYK farvetryk i overensstemmelse med ordregivers projekt. Tryk på den bestrøgne side.
Afhængigt af oplaget, påtryk på op til 100 ark på X1000, over 100 ark på Heidelberg Speedmaster SM52 - Anicolor.

De maksimale mål på æsken er kun begrænset af størrelsen på trykarket, hvis mål er 322 x 484 mm, og hvorpå udskæringen inklusive udfald (2 mm) skal kunne anbringes.
Æskens mindste størrelse – højde15 mm, bredde 50 mm, dybde 30 mm.

Æsker i papÆske med tre lag bølgepap med en tykkelse på 1.6 mm, med farveomslag udført i papir 250 g/m2 som er bestrøget på begge sider
(løsning som anbefales til større æsker)

Æskerne udføres af bølgepap med tre lag og en tykkelse på 1,6 mm. Æskerne kan også bestilles kun med omslaget, hvoraf der udføres farvetryk i overensstemmelse med ordregivers projekt. Omslaget udføres af 200 g/m2 papir som er bestrøget på begge sider. Fire bøjninger af omslaget, samt limning der altid udføres langs æskens længste side, Afhængigt af oplaget, tryk på indtil 100 ark på X1000, over100 ark på Heidelberg Speedmaster SM52 - Anicolor.

De maksimale mål på æsken er begrænset af størrelsen på trykarket, hvis mål er 1250 x 1050 mm, eller af et dobbelt trykark på 484m x 322mm hvorpå det skal befinde sig. Udskæringen er begrænset af størrelsen på trykarket med mål på 322 x 484 mm, hvorpå udskæringen inklusive udfald (2 mm) skal kunne anbringes.
Æskens mindste størrelse – højden på æsken må ikke være mindre end 40 mm. Ved denne højde er det er mål som er lodret til den flade som åbner æsken. 

ÆsketyperDer kan vælges mellem flere slags æsker i firkantede former, som adskiller sig ved samlingsmetode og lukkeanordning. De tilgængelige typer præsenteres på billederne nedenfor:


Klik på billedet for at se specifikationer for den pågældende type.


Udskæringer genereres automatisk efter at have angivet de tre indre mål som karakteriserer æsken i kalkulationsformularen, og som opnås efter at æsken er blevet lukket.
Kalkulationsformularen for bestillingen sender ordregiver en PDF med æskens udskæring, som er nødvendig til at skabe et grafisk projekt.


BEMÆRK:Når æsken tilpasses til det konkrete produkt anbefales det at forøge dens mål med omkring 2 mm friplads indeni.
De mål som angives i kalkulatoren er æskens indre mål.


UdførelsestoleranceTolerancen for udførelsen af æsken samt tolerancen for den anbragte grafik i forhold til æsken eller omslaget udgør ±1,5 mm.
FinishFor bestrøget overflade på æsker af karton 250g/m2, samt til omslag for æsker af bølgepap tilbyder vi to former for finish af overfladen, hvorpå trykket er anbragt:
  • laminering med glans
  • mat laminering
IndividualiseringDer er mulighed for at personalisere grafikken på æskerne eller omslagene på baggrund af den til bestillingen vedlagte database, lagret i formaterne DBF, XLS, CSV, TXT, eller et hvilket som helst andet format som kan importeres af MS Access (databasen kræves ikke ved nummerering, hvis omfang er angivet i bestillingens bemærkninger)
LeveringsmetodeÆskerne kan leveres i to former, afhængigt af den valgte mulighed i kalkulationsformularen for ordren:
  • udstansede og foldede flade ark med påtryk på den bestrøgne overflade, til selvstændig foldning og limning af ordregiver.
  • de limede æsker samles til transportvenlig flad form, til selvstændig foldning af ordregiver
AnvendelseAlle indpakninger er beregnet til:
  • produkter i små serier
  • gaver
  • reklameprøver
  • og meget andet
Ubetinget konkurrencedygtighed indenfor polske prisrealia for oplag fra nogle få til omkring 700 eksemplarer. Den maksimale produktionsperiode er 5 arbejdsdage.

Forbundne specifikationer
 
Specifikation for skæreplotter


Anvendelsen af vores service er ensbetydende med accept af: samarbejdsbetingelserne, privatlivspolitik og cookies.

PrintNet anvender information indeholdt i cookies, som er nødvendig for at betjene internetbutikken og danne statistik.
Anvendelse af vitrinen uden at ændre dine browserindstillinger betyder at disse anbringes på dit slutudstyr. Husk at du til enhver tid kan ændre disse indstillinger.