| Aktuelt | Samarbejde | Hjælp | Firma | Kontakt | | £ | | | Kr.
   
registrering    Jeg har glemt adgangskoden
Login : Adgangskode :    
PRINTBUTIKKEN
Print on demand
ETIKETTER, 3D KLISTERMÆRKER
Plotter tilpasning
TRYK OG BESKÆRING
REKLAMEGENSTANDE
PRØVER OG MØNSTRE


Aktuelt

 

Ændring i etikettilbudet

2024-03-21
Vi har moderniseret maskinparken i afdelingen for Trykning og Skæring af selvklæbende etiketter. Takket være denne investering kan vi tilbyde hurtigere ordrebehandling og bedre priser for større mængder. Vi introducerer en ny, forenklet kalkulator til vores kunder. Vi reducerer markant priserne for etiketter i store mængder. Benyt dig af  Kalkulatoren.

En digital konkurrent til Offsetu

2023-02-06
Endnu en RICOH er blevet en del af vores team, og mere præcist en RICOH Pro™ C9210, den ypperste digitale printer til enkeltark. Den innovative trykteknologi, som anvendes af maskinen, overføres til den højeste klasse opløsning på 2400/4800 dpi, og gør det muligt at opnå en fremragende trykkvalitet - sammenlignelig med den, man opnår på offsetmaskiner. Offsettryk kan derfor godt begyndte at føle, at deres eksistens er truet ;-)  Og det er ikke den eneste fordel ved vores RICOHA ...
RICOH Pro™ C9210 betjener en bred vifte af medier fra glatte til masterialer med struktur, op til en gramvægt på 470g/m2. Takket være investeringen i denne energibesparende maskine regner vi også med, at det vil lykkes os at minimere indflydelsen fra stikningerne i energipriserne på trykprisen.
 
Printnet Ricoh C9210

Ny kalkulator til storformattryk

2023-01-20
Vi har lyttet til kundernes ønsker og gennemført ændringer på storformatkalkulatoren. Det er nu ikke nødvendigt at vælge teknologien. Kalkulatoren vælger den optimale teknologi til de valgte materialer. Takket være mulighederne på vores nyeste maskine Canon Colorado1650 har vi tilføjet en funktion, hvor man kan vælge tryk i mat/ glans for materialer så som: selvklæbende folie, backlite, block out. Vi har også tilføjet mulighed for limning på KATZ-pap. 

 

2022-12-23

Vi ønsker alle vores kunder glædelig Jul og godt Nytår
Direktionen og personale hos D&D

Canon Arizona 135 GT

2022-12-18
Den hyppigt prisbelønnede flade plotter Arizona 135 GT står allerede i vores maskinpark til storformattryk. Takket være VariaDot-teknologien og hærdning med LED UV-lys kan vi skabe langtidsholdbare og fejlfri produkter på forskellige medier i en fremragende kvalitet. På grund af vores energibesparende hærdningsteknologi, er plotteren ligeledes et særdeles miljøvenligt udstyr.

Etiketter

2019-12-12

Vi har udviddet vores udbud af etiketter og 3D klistermærker med metallisering i LiquidMetal teknologien samt med Hotstamping. Vi tilbyder vores kunder fem farver metalliseret folie: guld, sølv, rød, grøn og blå. Det er muligt at projektere to metalliske farver på et brugerformat. Endvidere er der kommet nyt materiale til farvefolie fra ORACAL samt gennemsigtigt folie. Særlig opmærksomhed fortjener anvendelsen af  LiquidMetal effekten på 3D klistermærker, hvilket som eksempel ses på billedet ved siden af.

Tilbud kan ses i kalkulatorerne: Etykiety i Nalepki 3D samt Breloki 3D

Vi udvider udbudet af Rollups

2018-07-20
Vi har indført en række nye produkter i vores tilbud af rollups. Ud over de hidtil tilgængelige rollups, der for øjeblikket forhandles som "Rollup Strong", har vi tilføjet en Standardversion, som forhandles til en betydelig lavere pris, men som er særdeles effektiv ved mere konstante udstillinger, hvor den ikke hyppigt skal samles og foldes ud. Man kan også vælge Dobbeltsidet Rollup, hvor man kan montere to plakater på en kasette, hvilket gør at meddelelsen kan ses fra alle sider. Ydermere har vi fået et nyt udstillingsstativ i sortimentet, en såkaldt "edderkop" - som er et fremragende og billigere alternativ til rollups. Rollup

Visitkort med relief! Supplerende effekt - relief...og til en pris uden konkurrence. 

 

2017-07-23
Vi har tilføjet følgende valgmulighed til vores visitkortkalkulator – PRÆGNING. Prisen og effekten overrasker... positivt.  
Prægning udføres for visitkort med mål på mindst 90x50, 85x55 og 90x55 mm, trykt på karton 350g/m2, der er bestrøget på begge sider, forædlet med laminat – mat, glans eller soft-touch). I vores udbud findes også prægede visitkort med 3D selektivlak.
 

Ny kalkulator til farvetryk

2017-06-25
Ny kalkulator til farvetryk er ny til rådighed for vores kunder – endnu flere funktioner, flere muligheder og omgående kalkulation at selv de mest komplicerede brugerformater.
 • Nyt større trykformat til standardpapirer 358 mm x 654 mm
 • Mulighed for valg af yderligere farver  - Liquid Gold samt Liquid Silver
 • Ny materialegruppe – Multi Layer (trelags karton hvid– farvet– hvid, med mulighed for valg af midte blandt 11 farver)
 • Udskæring af former efter frit valg.

Nyt omfattende udbud af skilte

2017-01-13

Vi er glade for at kunne præsentere vores nye skilte- og tavlekalkulator, som er en fællesudgave af de hidtidige kalkulatorer for gravering, udskæring af tegn og bogstaver samt farvede tavler. Det hele befinder sig nu på et sted, og vi kan på en nem og hurtig måde kalkulere tavler og skilte i henhold til de ønskede parametre og behov.
 
Indenfor vores tilbud på skilte har vil stillet over 80 materialer til rådighed (13 grupper). En rig vifte af typer, farver og materialetykkelser er en fremragende udgangsbasis for at skabe firmaets totale visuelle identifikation, sammen med alle de forskellige applikationer til praktisk anvendelse.
 

Nyeste investering - plotter UV Mimaki UJF-7151 plus.

2016-06-05
Takket være denne investering kan vi tilbyde:
 • Den højest opnåelige kvalitet af UV-tryk
 • Hvidt 3D påtryk
 • selektivlak på UV-tryk
Denne investering gør det muligt for os at udvidde vores tilbud med:
 • Visitkort på karton, der er indfarvet i massen 330g/m2 med hvidt 3D tryk – høj kvalitet på eksprestid – 1 arbejdsdag.
 • Multilayer visitkort 1000g/m2 – visitkort på karton, der er indfarvet i massen med hvid centrering (farve– hvid– farve) samt påtryk i hvid 3D.
 • Plastikkort, trykt på HIPS kunststof med en tykkelse på 0,75 mm. Udskrift 4/0 eller 4/4 CMYK med UV selektivlak 1/0.

Kun hos os - enkel og hurtig kalkulation til selv de mest komplicerede formater.

2016-04-19
Vores nye tilbud er et tilbud på en farvetrykskalkulator, som er suppleret med en række egenskaber: 
 • 81 forskellige underlag til trykket (herunder 22 nye)
 • Mulighed for udskæring og riller i alle former. Mulighed for at vælge wobblere til trykket.
 • Mulighed for at trykke i ekstra farver: guld, sølv
 • Bred vifte til forædling af trykket, herunder nyheden Soft-Touch laminat samt Soft –Touch laminat plusselektiv 3D lak.
 • Mulighed for eksprestryk på kuverter. Mulighed for personalisering af kuverter.
 • Mange finish muligheder:  afrundede hjørner, personalisering, huller, limning i klokke, perforering, lister og lign.

Nye produkter -  visitkort på karton indfarvet i massen med påtryk i guld eller sølv. 

2016-01-03
Vi stiller fire slags karton til rådighed: bourgogne, mocca (brun), blå med en usædvanlig fløjlsagtig struktur samt sort mat, med en gramvægt på 330g/m2.
På karton som er indfarvet i massen udfører vi kun påtryk med Guld eller Sølv. 

Lysleder-laser Lotus Meta C4 30W

2014-06-23
Vi har her fornøjelsen af at præsentere vores nyeste investering - Lysleder laseren Lotus Meta C4 30W. Lotus laser system tilbyder en usædvanlig innovativ, ufejlbarlig og præcis løsning indenfor mærkning.

Det er et eksempel på udstyr som sætter os i stand til at videreudbygge vores hidtidige tilbud indenfor indgravering og mærkning på metal, plexi og aluminium.  Takket være denne investering kan vi gradvis udvide udbuddet af reklameartikler med mærkning.
I juni 2014 udvidede vi vores tilbud af USB-flash hukommelser. Vi tilføjede12 nye pendrive modeller i forskellige farvevarianter og med forskellig kapacitet - fra 8 GB til 64 GB. Over halvdelen af modellerne indenfor vores udbud er mærket med anvendelse monokromatisk laserteknologi. Vi arbejder med yderligere udvidelse af udbuddet af reklameartikler.

Industrielgate plotter KIMLA–1326 

2014-03-09
Vi har startet vores nye maskine op - industriel gate plotter KIMLA–1326, beregnet til bearbejdning af CNC materialer ved hjælp af fræsning og skæring. Teknologi i den højeste klasse, usædvanlig stabilitet, og den betydelige innovative tilgangsvinkel der præger denne maskine gør det muligt at skære og fræse med stor præcision i kunststoffer, skum, finer, hårde materialer, plexi, farvede metaller, materialer i flere lag (DiBond).

Takket være forbindelsen mellem fræsning og UV tryk har vi kunnet udvide vores udbud indenfor reklame og grafisk kommunikation, med professionelle tilbud indenfor butiksskilte, grafiske tegn, tavler og informationsskilte, dørskilte, mærkning af bygninger, lyskasser, salgspunkter og mange andre muligheder.
Den nye investering er også en slags videreudvikling af tilbuddene fra Kongsberg. Takket være denne er det muligt at give tryksagerne former efter frit valg, ikke blot på papir- og kartonunderlag, men på alle stive materialer med en tykkelse på indtil 20 mm, og en størrelse fra 200/200 mm til 1250/2480 mm. Vi har taget over 30 nye stive medier i forskellige farver ind i vores tilbud, som kan skæres efter forudgående tryk. Herudover giver vi Jer mulighed for at skære materialer uden tryk i former efter frit valg med CNC fræseteknologi eller skæring og& eller indskæring med kniv.

Kongsberg i-XE10 Auto

2012-11-04
KongsbergWe have acquired a latest generation Kongsberg i-XE10 Auto cutting plotter.

This is a première installation in Poland and we are the first purchasers. This investment has allowed us to introduce a market-unique 'Print & Cut' service that enables us to complete compositions requiring not only printing, but also cutting and/or scoring of any shapes. We have made available a broad range of media, which will allow you, in combination with the features of our plotter, to start a profitable business with display stands, packaging, shaped business cards, cards, invitations, wobblers and plenty of other products, the shape and form of which depend solely on your creativity and inventiveness.

The Kongsberg i-XE10 Auto plotter is in a class of its own.  It is the fastest plotter in the world in the cutting table category. Its functionality and precision meet the expectations of the most demanding customers.

New! Arizona 250

2007-08-09
We installed first in Poland Arizona 250 UV plotter. Thanks to this D&D Ltd. customers may introduce to their offer wide range of new products and increase their display graphics and packaging revenue.

Arizona 250 produces exceptional quality prints with UV curable flatbed and Océ VariaDotTM imaging technology using variable droplet sizes from 6 to 42 picolitres. Now large formats can be printed in photo-quality on virtually any media. It is possible to e.g. print colour map with legible text in 6pt. size on 1,25 x 2,5m large and 48mm thick rigid board. Prints from new Arizona 250 look much better than images from conventional 6 - colour large format printers and at the same time they are cheaper (from 10 to 40%) and more resistant to UV radiation and humidity.. The Océ Arizona 250 GT can print on just about any rigid or flexible media: flat, pre-assembled furniture pieces, glass, fixtures, framed canvas or anything else you desire. Please contact our customer service to discuss the details of your order realization.


Vis aktuel information


Anvendelsen af vores service er ensbetydende med accept af: samarbejdsbetingelserne, privatlivspolitik og cookies.

PrintNet anvender information indeholdt i cookies, som er nødvendig for at betjene internetbutikken og danne statistik.
Anvendelse af vitrinen uden at ændre dine browserindstillinger betyder at disse anbringes på dit slutudstyr. Husk at du til enhver tid kan ændre disse indstillinger.