| Aktuelt | Samarbejde | Hjælp | Firma | Kontakt | | £ | | | Kr.
   
registrering    Jeg har glemt adgangskoden
Login : Adgangskode :    
PRINTBUTIKKEN
Print on demand
ETIKETTER, 3D KLISTERMÆRKER
Plotter tilpasning
REKLAMEGENSTANDE
TRYK OG BESKÆRING
PRØVER OG MØNSTRE

Hvordan måles længden af skærelinjen

 
For at måle længden af linjen skal kurven hentes fra vores side med tilføjelser tilCoreldDRAW™:
Hent filer:
DDCorelMacro.gms DDCorelMacro.gms
Tilføjelserne virker i alle versioner af Corel, fra CorelDRAW™ 10 og højere.

For at tilføje modulet til programmet skal det hentes til folderen ..\Draw\GMS som befinder sig i den folder hvor programmet CorelDraw™ blev installeret. Ved standardindstillinger bør det være: „C:\Program Files\Corel\Corel Graphics 12\Draw\GMS"
I programmet CorelDraw X8 skal filen hentes til „C:\Users\{nazwa użytkownika}\AppData\Roaming\Corel\CorelDRAW Graphics Suite X8\Draw\GMS".
Betegnelserne på folderne kan være forskelligt, afhængigt af corel-versionen og operationssystemet. Herefter starter vi programmet CorelDRAW™ op, og fra redskabsmenuen vælger vi -> Tilpasning. På skærmen bør der fremkomme et vindue med navnet „Valgmuligheder"I overensstemmelse med de anmærkede felter på ovenstående tegning vælger vi fra listen muligheder Ordrer, fra den menu som kommer frem vælges Makro. På listen over tilgængelige moduler finder vi makroen DD.længde.udregn. For at tilføje en tast fra vores makro til listen over taster er det nødvendigt med musen at trække den valgte makro til linjen med taster, og her give slip tå den. (den røde pil på tegningen) 

For at udregne længden af skærelinjen skal alle udskårne former mærkes, og der klikkes på den nyinstallerede tast.

I tilfælde af at du ikke har den rigtige corel version kan længden måles med et hvilket som helst program, som er udstyret med en funktion der muliggør måling af bue. Længden skal angives i millimeter.
I tilfælde af mangel på et program der kan udføre opgaven kan skærelinjen printes på en hvilken som helst printer i en kendt skala, hvorefter linjen måles manuelt ved hjælp af en lineal, passer eller tråd, og herefter gange resultatet med den anvendte skala. Den tilnærmede værdi skal angives i kalkulatoren, og vores medarbejder korrigerer den, efter at have kontrolleret længden i programmet. 


Anvendelsen af vores service er ensbetydende med accept af: samarbejdsbetingelserne, privatlivspolitik og cookies.

PrintNet anvender information indeholdt i cookies, som er nødvendig for at betjene internetbutikken og danne statistik.
Anvendelse af vitrinen uden at ændre dine browserindstillinger betyder at disse anbringes på dit slutudstyr. Husk at du til enhver tid kan ændre disse indstillinger.